Skip to Content

Intrebari si raspunsuri

Odorizantul pentru toaleta este folosit pentru a pastra curatenia si prospetimea. Previne depunerile de calcar, lupta impotriva murdariei si raspandeste un miros placut cu fiecare jet de apa. Pentru o curatare in profunzime si o prospemetime indelungata, se poate folosi suplimentar solutia de curatare Bref WC, care se lasa in vasul de toaleta timp de 15 minute. Prin folosirea odorizantului Bref WC ai grija ca toaleta ta sa ramana curata si parfumata cu fiecare jet de apa.

Power Aktiv este un odorizant pentru toaleta. Datorita formulei unice cu 4 functii, Bref Power Aktiv previne depunerea de piatra, produce o spuma cu rol in curatare, ofera protectie impotriva murdariei si ofera un plus de prospetime toaletei tale. Bref  Duo Aktiv este un odorizant lichid pentru toaleta. Datorita celor 2 compartimente, Bref Duo Aktiv are doua beneficii. Compartimentul albastru contine agenti de curatare care lupta impotriva depunerii de piatra si a murdariei. Celalalt compartiment ofera  prospetime  cu fiecare jet de apa. Cu Duo Aktiv te bucuri mereu de prospetime si miros placut.

Bref Aktiv Fragrance Boost contine o tehnologie de curatare unica de la Bref, care are cu 40% mai mult parfum in interiorul capsulei. Multumita noului sistem, Bref Power Aktiv Fragrance Boost pastreaza un miros placut si intens pe intreaga utilizare a produsului. Astfel, parfumul dureaza pana la ultimul jet de apa.

In medie, toate aceste produse pot fi folosite pentru 250 de jeturi de apa, adica 4 saptamani. Bineinteles, durata de viata a odorizantului Bref depinde in functie de tipul toaleta, fluxul de apa si frecventa jetului de apa.

Capsulele se uzeaza inegal din cauza fluxului de apa si a pozitionarii incorecte a produsului in vasul toaletei. Intotdeanua verificati ca odorizantul sa fie plasat vertical si ajustati fluxul jetului de apa.

Asigurati-va intotdeauna ca odorizantul este pozitionat vertical si, eventual, ajustati jetul de apa.

Rezidurile albastre pot fi indepartate cu peria de toaleta. In cazul in care petele albastre sunt uscate complet, acestea pot fi indepartate cu un detergent pentru metale, precum Sidol Metal.

De obicei, apa folosita la baie este plina cu diferite particule minerale, de exemplu calciu, fier, magneziu si calcar. Cand apa se evapora, aceste particule raman pe suprafata vasului de toaleta. Aceste minerale, denumite de asemenea, biofilm, contin mii de germeni si bacterii. Acea zona a vasului de toaleta este partea de unde curge apa. In conditii de umiditate, microorganismele se pot inmulti usor si raspandi in alte parti. Din acest motiv este important sa curatam toaleta frecvent si eficient. Produsele Bref au o formula care igenizeaza si asigura prospetimea toaletei. Solutiile Bref sunt usor de folosit si au un design ergonomic care te ajuta sa cureti cele mai dificile zone ale vasului de toaleta.

Murdaria de pe fundul vasului de toaleta reprezinta murdaria care se acumuleaza in toaleta si pe instalatie. Depozitul de germeni si bacterii sunt numite biofilm(microoganisme). Microorgansimele se pot inmulti usor si pot contamina, de asemenea, alte suprafete. Din acest motiv este foarte important sa curatati toaleta cu regularitate cu Solutiile Bref WC. Lasa 15 minute solutia in toaleta, dupa care trage apa.  Folositi si odorizantul de toaleta Bref pentru a mentine toaleta improspatata.

Pentru igienizarea si pastrarea curateniei, lasati solutia Bref timp de 15 minute in vasul toaletei. Pentru a preveni viitoarele acumulari de mizerie, utilizati Bref Power Aktiv.

La fiecare utilizare este recomandat sa purtati manusi de protectie. In cazul in care produsul intra in contact cu pielea, clatiti cu apa zona respectiva si spalati hainele inainte de reutilizare. De asemenea, este recomandat sa folositi solutiile de curatare Bref in spatii deschise si bine aerisite.

Formula Bref Hydrochloric Acid este eficienta si a fost creata pentru a indeparta murdaria de pe fundul vasului, chiar si in apa. Formula Bref Formic Acis este eficienta pentru a indeparta depunera de calcar si murdaria. In plus, formula previne depunerea de calcar si a murdariei si chiar mentine curatenia. Ambele formule distrug bacteriile in proportie de 99,9%.

In cazul in care solutia este utlizat aconform indicatiilor de folosire inscrise pe sticla, nu exista niciun risc asupra sanatatii. In cazul in care produsul vine in contact cu parul sau pielea, trebuie sa clatiti cu apa si mai ales sa spalati hainele inainte de ale refolosi. In cazul in care produsul a ajuns in zona ochilor, clatiti cu apa din abundenta timp de cateva minute.

Produsele Bref sunt ambalate in carton si sticle de plastic realizate din materiale reciclate in proportie de 80%. Sticlele solutiilor de curatare Bref WC  sunt realizare din plastic polimerizat care poate fi reutilizat daca este colectat.