Skip to Content

5 moduri de a vă păstra toaleta mai curată

Nimănui nu îi place să cureţe toalete şi, dacă tot trebuie să o facem, atunci ne dorim să fim cât mai rapizi şi mai eficienţi cu putinţă. Ei bine, cea mai bună metodă de a vă asigura că toaleta dvs. necesită minimum de atenţie este de a o păstra curată întotdeauna!

Folosind produsele potrivite şi asigurându-vă că o curăţaţi după fiecare vizită, puteţi reduce nevoile efective de curăţare la minimum. Mai mult, puteţi fi liniştit că toaleta dvs. este tot timpul curată şi nu va fi niciodată o sursă de jenă sau enervare. Am colectat 5 sugestii de top pentru a vă ajuta să păstraţi toaleta mai curată pentru mai mult timp....

1. Staţi în şezut pentru o toaletă mai curată

În anumite familii ar putea fi un subiect de discuţie controversat, dar una dintre cele mai uşoare metode de a vă păstra toaleta mai curată pentru mai mult timp este de a interzice utilizarea acesteia din picioare. Dacă atât femeile, cât şi bărbaţii stau în şezut atunci când folosesc toaleta, acestea rămân curate pentru mai multă vreme. Faptul simplu este că urina care nu ajunge în vas nu dispare pur şi simplu. Aceasta pătează, se infiltrează, se scurge, creând puncte negricioase şi mirositoare pe pardoseala din jurul toaletei, pe capac şi pe partea superioară a vasului. Prin urmare, a sta în şezut atunci când urinaţi poate părea o pierdere de timp, dar, de fapt, este cu totul invers.

2. Utilizaţi peria în timpul fiecărei trageri a apei

Peria de toaletă este acolo pentru a fi utilizată. Nu doar atunci când curăţaţi toaleta, ci şi de fiecare dată când o folosiţi. Este o rutină simplu de stabilit şi garantează faptul că toaleta dvs. va fi tot timpul curată. Trebuie doar să treceţi peria o dată în jurul vasului cu puţin agent de curăţare. Veţi constata că nu mai e aproape nimic de făcut în timpul curăţeniei săptămânale! Pentru a profita la maximum de peria pentru toaletă, menţineţi-o curată şi înlocuiţi-o regulat. Periile pentru toaletă se murdăresc şi se uzează destul de rapid. Cu toate acestea, chiar dacă sunt articole ieftin de înlocuit, multe persoane le percep ca pe o achiziţie pentru o viaţă! Nu este nevoie să fie aşa. Peria pentru toaletă trebuie să fie înlocuită frecvent: la fiecare câteva luni sau după cum este necesar. Sugestie de top: pentru a extinde durata de viaţă a periei pentru toaletă, lăsaţi-o să se usuce înainte de a o pune din nou în suport. Puteţi face aceasta prin închiderea capacului toaletei peste mânerul periei, care va rămâne prinsă între capac şi vas. Dacă puneţi peria direct înapoi în suport, va menţine murdărie şi umezeală.

3. Odorizantul împiedică murdărirea toaletei

Utilizaţi un odorizant de calitate pentru toaletă şi păstraţi toaleta curată, cu miros proaspăt şi fără pete maronii. Bref Power Aktiv previne depunerile de calcar, creează spumă la baza vasului şi lasă un miros proaspăt după fiecare tragere a apei. Cu o durată de până la 250 de trageri de apă pentru fiecare odorizant, nu există o modalitate mai uşoară de a asigura curăţenia de durată a toaletei. Uşor de poziţionat, uşor de înlocuit şi o soluţie comprehensivă pentru nevoile dvs. de igienă şi prospeţime. Cu cel mai bun odorizant amplasat pe marginea vasului, nu mai este nevoie să vă temeţi de cum arată toaleta dvs. Aceasta va avea întotdeauna un aspect plăcut şi un miros proaspăt.

4. Odorizant pentru interiorul bazinului

Dacă prioritatea dvs. este uşurinţa în utilizare, puteţi lua în considerare tabletele pentru bazin. Aruncaţi un astfel de cub în bazin şi toaleta va rămâne curată pentru un număr uimitor de 800 de trageri de apă. Aceasta înseamnă aproximativ 3 luni de apă albastră proaspătă în rezervor, asigurându-vă că întreaga toaletă rămâne igienică şi fără pete maronii.

5. Curăţarea regulată

În final, trebuie spus că o componentă cheie pentru a păstra toaleta curată este... a o curăţa regulat. Mai întâi, încercaţi să îi instruiţi pe cei din casă să cureţe în urma incidentelor care se pot întâmpla. Măsurile rapide pentru îndepărtarea scurgerilor asigură curăţenia toaletei pentru mai mult timp. Utilizarea conştiincioasă a toaletei se referă la a o curăţa după folosire şi a nu lăsa problema în seama altei persoane sau chiar în seama dvs., dar pentru a o rezolva mai târziu!

În al doilea rând, asiguraţi-vă că stabiliţi o sesiune regulată de curăţare a toaletei şi a băii cel puţin o dată pe săptămână. Fără o sesiune de rutină stabilită, este întotdeauna uşor să deviaţi de la standarde. Dacă vă întreţineţi toaleta corect, nu ar trebui să fie necesare mai mult de 10 - 15 minute pe săptămână pentru o curăţare în profunzime. Găsiţi o perioadă convenabilă în programul săptămânal şi rezervaţi-o pentru curăţarea toaletei. Poate că puteţi face aceasta înainte de un curs de seară, înainte de a merge la serviciu sau înainte de urmări programul de televiziune preferat. Orice vă motivează, identificaţi acea perioadă şi respectaţi-o!

În final, merită spus că şi o toaletă bine întreţinută are nevoie de o curăţare în profunzime periodic. Aceasta presupune frecarea interiorului bazinului şi scoaterea capacului toaletei. Nu este o sarcină plăcută, dar una pe care trebuie să o faceţi doar o dată sau de două ori pe an. Pentru a nu uita, notaţi data în jurnalul de sarcini sau - şi mai bine - programaţi-o ca pe un eveniment recurent în calendarul electronic.

Reduceţi necesitatea de a curăţa toaleta. Nu o lăsaţi niciodată să ajungă murdară, cu ajutorul celor 5 moduri de a o păstra curată.

Mai multe idei pentru curăţarea toaletei

  • Pe locuri, fiţi gata. Start! Curăţarea toaletei sub presiunea timpului

  • Nu trebuie să suportaţi o toaletă mirositoare - citiţi aceste sugestii!

  • Sugestii de top pentru a vă asigura că toaleta este curăţată cu adevărat