Skip to Content

Împrospătaţi-vă toaleta

O toaletă mirositoare nu este ceva ce ar trebui suportat. Da, este o problemă care poate afecta chiar şi cele mai îngrijite locuinţe! Mirosurile urâte caracteristice pot apărea de oriunde, agravându-se treptat fără ca noi să realizăm acest lucru. Apoi, brusc, devin un motiv de jenă, de enervare şi o sursă potenţială de conflict într-o casă de altfel fericită.

Dar toate acestea sunt complet nenecesare. Nu ar trebui să ne facem griji cu privire la mirosul toaletelor noastre şi putem scăpa de mirosul care provine din toaletă prin acţiuni de prevenţie timpurie. Iată cei trei paşi simpli pentru a vă asigura că nu veţi fi niciodată jenat din nou de mirosul din toaletă.

1. Utilizarea agenţilor pentru curăţarea toaletelor şi odorizantelor

Pentru a evita o toaletă mirositoare, trebuie să o curăţaţi regulat cu un agent de calitate şi să menţineţi prospeţimea de la o curăţenie la alta cu ajutorul unui odorizant. Pentru un agent de curăţare de încredere pentru toalete, alegeţi solutiile lichide de curatare Bref. Ideali pentru utilizare regulată, aceşti agenţi de curăţare cu miros proaspăt menţin vasul de toaletă curat, strălucitor şi fără depuneri de calcar. Dacă vasul dvs. de toaletă este foarte murdar, atunci este posibil ca periodic să aveţi nevoie de ceva mai puternic. Utilizaţi Bref solutie de curatare, pentru a scăpa de murdărie şi de depunerile de calcar.

După ce toaleta este curăţată cu atenţie, vreţi să o menţineţi astfel. Aşadar, de la o curăţare la alta, asiguraţi-vă că utilizaţi şi un odorizant pentru a menţine constant mirosul proaspăt al toaletei dvs. Odorizantele funcţionează după fiecare tragere a apei, pentru a asigura curăţenia şi a elibera un parfum deodorizant plăcut în toaletă. Aceştia ajută la eliminarea mirosului de urină şi a altor mirosuri şi asigură menţinerea standardelor de igienă.

Odorizantul Bref Power Aktiv asigură eficienţa maximă cu ajutorul unui proces în patru etape, după fiecare tragere a apei. Elimină murdăria şi vă curăţă toaleta, previne depunerile de calcar şi petele maronii de pe vasul de toaletă, asigură igiena şi eliminarea microbilor de pe toaleta dvs. şi eliberează un parfum pentru a crea un miros proaspăt în toaletă şi baie. Toate acestea duc la un vas de toaletă strălucitor şi cu miros proaspăt, fără a fi necesar efort suplimentar pentru curăţare. Dacă sunteţi genul de persoană care poate uita de curăţenia săptămânală din când în când, odorizantul este absolut esenţial.

2. Let your toilet breath

Pare evident, dar aerul proaspăt este o comoditate destul de esenţială. Uneori toaletele mirositoare primesc în mod nedrept toată vina, când de fapt camera în sine este problema. Aerisirea rezonabilă şi mişcarea aerului sunt esenţiale nu doar pentru eliminarea mirosurilor, dar în special pentru eliminarea umezelii şi a aburilor, care pot duce rapid la mucegai în cazul în care acaparează camera. Asigurarea aerisirii poate fi la fel de simplă ca vigilenţa: da, dacă toate oglinzile sunt aburite, trebuie să deschideţi fereastra! Dacă nu există nicio fereastră pe care să o puteţi deschide, deschideţi ferestrele din jurul toaletei - doar pentru a crea puţină mişcare a aerului. În caz contrar, va apărea mucegaiul.

Şi mai fundamentală este instalarea unor ventilatoare de extracţie, care pot face o diferenţă majoră într-un spaţiu cu aerisire insuficientă - şi sunt surprinzător de uşor de instalat (în funcţie, desigur, de natura exactă a spaţiului dvs.). Dacă nu aveţi nicio modalitate de aerisire facilă a camerei, puteţi achiziţiona şi un dezumidificator pentru a combate umezeala generatoare de mucegai. Chiar şi produsele mici şi relativ ieftine pot ajuta semnificativ.

3. Împrospătaţi-vă toaleta în mod natural

După ce aţi aplicat principiile fundamentale (o toaletă bine aerisită şi dezinfectată), sunteţi gata pentru retuşurile finale. Insuflaţi viaţă în toaleta dvs. cu ierburile şi florile naturale şi creaţi o ambianţă veritabilă, atât vizual, cât şi olfactiv. Potpourri-urile sunt cea mai uşoară cale de a face aceasta. Fără a avea nevoie de întreţinere şi fiind destul de potente, potpourri-urile oferă un miros bogat intens, care acoperă orice alt miros persistent mai puţin plăcut.

În acelaşi sens, puteţi experimenta cu boluri mai neobişnuite de ierburi uscate. Menta are un parfum deosebit şi mai puţin comun, care îşi păstrează potenţa pentru multă vreme şi rezistă în medii umede. Florile uscate reprezintă un adaos deosebit pentru orice toaletă, nu doar prin miros, ci şi prin aspect. Lavanda, codiţa şoricelului şi armurariul, toate strivite la un loc şi atârnate de oglinzi sau de şina pentru perdeaua duşului, oferă o atingere rustică. Ţineţi cont doar de faptul că aceste flori drăguţe pot prinde şi ele mucegai, aşa că trebuie să fie înlocuite regulat.

Dacă florile uscate nu sunt pe gustul dvs., o altă modalitate de combatere naturală a toaletelor mirositoare este să vă creaţi propriile spray-uri de împrospătare a aerului. Acestea sunt destul de uşor de combinat şi multe persoane le preferă în comparaţie cu spray-urile pentru împrospătarea aerului din comerţ. Majoritatea reţetelor utilizează uleiuri esenţiale combinate cu alcool şi apă. Puteţi combina cât de multe arome doriţi şi puteţi încerca amestecuri până când găsiţi deodorizantul perfect pentru dvs.

Concluzie

Există multe probleme casnice care solicită atenţia noastră meticuloasă şi regulată. Mirosurile urâte ale băii sunt una dintre acestea. Va fi nevoie întotdeauna să ştergeţi praful, să aspiraţi şi să frecaţi suprafeţele pentru a vă păstra locuinţa respectabilă. Dar, când vine vorba despre o toaletă mirositoare, nu trebuie să faceţi nimic altceva decât să uitaţi că există, atât timp cât respectaţi măsurile de bază. Igiena, aerisirea şi un parfum natural simpatic. Toate acestea vin în forme care necesită întreţinere minimă sau chiar deloc. Trebuie doar să urmaţi aceşti trei paşi simpli pentru a nu vă mai face niciodată griji legat de toaletele mirositoare.

Miroase a ceva? Încetaţi să vă faceţi griji despre toaleta dvs. Respectaţi cei trei paşi simpli şi nu vă veţi mai pune niciodată această întrebare - Veţi şti că toaleta dvs. nu miroase urât.

Mai multe idei grozave pentru a împrospăta viaţa closetului dvs.

  • Magia origami în baia ta, pentru a surprinde oaspeţii

  • Transformaţi-vă baia într-o încăpere plină cu flori

  • Baie cu mere și ierburi