Skip to Content

Poveşti neaşteptate cu toalete

În baruri şi cluburi, toaletele sunt mult mai mult decât locuri în care ne putem uşura. Sunt şi locuri în care oamenii socializează, iau o pauză, îşi ajustează look-ul şi, surprinzător de des, unde merg să se ascundă! Am vrut să aflăm mai multe despre întâmplările nocturne din toalete, aşa că ne-am îndreptat spre un bar şi club de dans popular din Munchen şi i-am întrebat pe câţiva angajaţi şi clienţi despre cele mai amuzante sau ciudate poveşti pe care le-au trăit noaptea în baie.

Şi nu am fost dezamăgiţi de rezultate! Aproape toţi cei pe care i-am întrebat au avut o poveste de spus şi se pare că multe dintre cele mai importante momente ale ieşirilor nocturne se întâmplă în toalete. Iată câteva dintre cele mai interesante - şi mai politicoase - momente.

1. Poarta de ieşire

Imaginaţi-vă că întâlnirea dvs. este atât de neplăcută încât vă ascundeţi în toaletă, incapabil să vă arătaţi faţa din nou? Aceasta i s-a întâmplat lui Judy. După 6 minute din întâlnirea cu prietenul ei online, a realizat că s-a întâlnit cu un monstru şi că trebuie să fugă. „După 6 minute a început să îmi povestească despre cum era la o petrecere, cu 3 fete goale în saună, iar seara a devenit tot mai rea de acolo încolo“ - Pierzându-şi curajul în toaleta pentru fete, a sunat un taxi şi i-a trimis mesaj prietenei ei. Încă mai avea mesajul salvat:

„Am comandat un taxi din toaletă“
„Nu mai am curajul să ies de aici“

2. Împingeţi sau trageţi

Pe măsură ce noaptea înaintează, uneori ne copleşeşte oboseala, ne pierdem orientarea şi se poate instala panica. Vera ne-a povestit cum odată a mers la toaletă în mijlocul unei nopţi petrecute în club şi a rămas blocată - sau cel puţin aşa a crezut...

După ce a folosit toaleta, Vera a vrut să iasă şi a împins uşa pentru a o deschide, dar aceasta a rămas nemişcată - complet blocată. A început să o lovească şi să o zguduie, dar uşa părea de neclintit. Poate că cineva a încuiat-o în mod deliberat înăuntru? Panicându-se, a încercat să se caţere şi să se strecoare prin spaţiul îngust dintre cabina toaletei şi tavan. În timp ce făcea aceasta, o altă fată a intrat în baie şi direct în toaleta unde se afla Vera şi a început să ţipe când a văzut-o atârnând precar de partea superioară a cadrului uşii. - Se pare că uşa nu era blocată - trebuia doar să tragă, nu să împingă!

3. Cazul pantalonilor pierduţi

Matt ne-a povestit cum un client foarte beat a intrat în toaletă şi a ieşit după numai 30 de secunde fără pantaloni. Indiferent cât de mult l-au tachinat prietenii săi, a durat câteva minute până când clientul a înţeles în ce situaţie se află. Când a realizat, nu ştia să îşi explice ce s-a întâmplat. Mai mult, pantalonii pierduţi erau de negăsit, în ciuda faptului că toată lumea i-a căutat cu atenţie. Sărmanul client fără pantaloni a trebuit să se strecoare într-un taxi care îl aştepta, pentru a se grăbi spre casă.

4. Destinul nu cunoaşte bariere

Sandra ne povesteşte cum l-a cunoscut pe soţul ei într-o toaletă. Era în mijlocul unei întâlniri cu o persoană pe care a cunoscut-o online, iar lucrurile nu mergeau bine. Însă ea l-a zărit pe bărbatul visurilor ei la masa opusă. Atunci când acesta s-a ridicat şi s-a îndepărtat, a crezut că va pleca şi l-a urmărit, convinsă că este bărbatul potrivit pentru ea. Se pare că acesta se ridicase doar pentru a merge la toaletă. Dar, deja agitată, Sandra a uitat de orice urmă de precauţie, l-a urmărit în toaleta bărbaţilor şi a făcut cunoştinţă cu el chiar lângă chiuvetă. Astăzi sunt căsătoriţi şi au doi copii - istoria nu mai ştie ce s-a întâmplat cu bărbatul cu care Sandra ieşise la întâlnirea iniţială.

5. Adormit la locul de muncă

Probabil că fiecare dintre noi a aţipit pe toaletă la un anumit moment dat, dar imaginaţi-vă cum ar fi să vă petreceţi o întreaga noapte astfel. Aceasta i s-a întâmplat unui tip pe care l-am întâlnit, Matthew. El susţine că a fost trezit într-un club de femeia de serviciu, la 10 dimineaţa în ziua următoare! O persoană cu somn cu adevărat profund.

6. Întâlnire la carusel

Un alt interlocutor ne-a spus povestea unui bărbat la o întâlnire într-un restaurant rotitor, care a devenit puţin confuz. Admirând priveliştea din vârful turnului, brusc a simţit chemarea naturii şi s-a grăbit la toaletă. Când s-a întors, s-a îndreptat spre locul lui, nerealizând că restaurantul s-a deplasat în tot acest timp, toaleta sa rămânând staţionară. A descoperit cu stupoare că tânăra blondă lângă care s-a aşezat nu era aceeaşi blondă cu care îşi petrecuse seara până atunci - aceasta se afla în partea cealaltă a restaurantului!

7. Ce se află nedescoperit în adâncimile de nepătruns

Mulţi oameni şi-au scăpat lucruri în toaletă. Se întâmplă surprinzător de frecvent, în special cu telefoane în baruri şi cluburi, unde oamenii folosesc adesea telefonul pentru a comunica cât timp folosesc toaleta. Dar majoritatea oamenilor îşi dau seama de accidentul care s-a petrecut. Andy a povestit că în 5 ani de când lucrează ca barman, personalul responsabil de curăţenie a găsit mai multe telefoane şi foarte multe bijuterii în şi în jurul toaletelor. Cel mai uimitor lucru dintre toate, el şi-a amintit de o ocazie în care personalul a găsit cheile unei maşini în vasul de toaletă - apoi a găsit maşina cărora le aparţineau în afara incintei! A durat o zi întreagă până când clientul şi-a făcut curaj pe seară să intre în club şi să îşi recupereze cheile.

Poveşti din toalete...
În baruri şi cluburi, toaletele sunt mult mai mult decât locuri în care ne putem uşura. Sunt şi locuri în care oamenii socializează, iau o pauză, îşi ajustează look-ul şi, surprinzător de des, unde merg să se ascundă!

Vreţi să ştiţi mai mult despre toaleta dvs...

  • Era toaletei

  • Transformaţi-vă baia într-o încăpere plină cu flori

  • Obţineţi sugestii de top de la un angajat al hotelului