Skip to Content

Rapid şi curat: Episodul 2. Tabletele pentru toaletă

Ascunsă vederii, dar puternică şi de durată: dacă doriţi să nu vă mai gândiţi deloc la curăţarea toaletei, atunci biluțele pentru toaletă sunt răspunsul potrivit pentru dvs.

Ascunse într-un colţ tăcut al bazinului, aceste tablete persistente vă pot oferi până la două luni de prospeţime, iar amplasarea nu ar putea fi mai uşoară. Poate că nu la fel de cunoscute ca odorizantele, biluțele pentru toaletă au multe avantaje şi rămân alegerea preferată de mulţi.

Ce este o tabletă pentru toaletă?

Având o apariţie mai târzie comparativ cu odorizantul, tabletele pentru bazinele toaletelor au început să fie folosite în ultima parte a anilor 80 şi prima parte a anilor 90. Avantajele lor au fost evidente imediat, necesitând mai puţin timp pentru amplasare decât odorizantele şi fiind mai plăcute vederii (pentru că nu pot fi văzute deloc!). Mai mult, tabletele pentru bazin sunt la fel de eficiente, oferindu-vă prospeţime şi igienă de durată. Poziţionarea tabletei chiar în partea superioară a toaletei asigură curăţarea întregului mecanism, inclusiv bazinul şi canalele care furnizează apa în vasul de toaletă. Tabletele pentru toaletă sunt concepute cu o formulă diferită de cea a odorizantelor tradiţionale. Deoarece acestea se află constant sub apă, sunt concepute pentru a se dizolva mult mai încet, oferindu-vă igienă şi prospeţime de durată.

Ce face o tabletă pentru curăţarea vasului de toaletă?

O tabletă pentru bazin oferă o soluţie foarte convenabilă, întreţinând igiena toaletei la fiecare folosire şi lăsând întregul aparat al toaletei frumos mirositor. Bref Duo Cubes combină 2 agenţi activi care acţionează în tandem pentru a menţine toaleta igienizată şi fără depuneri de calcar. Deoarece tableta pentru bazin se află constant sub apă, aceasta păstrează apa proaspătă şi albastră, chiar şi în bazin, aşteptând următoarea folosire a toaletei. Prospeţimea şi igiena sunt vizibile din partea superioară până la baza toaletei.

Tablete pentru bazin versus odorizante

Avantajele tabletei pentru bazin: tableta pentru bazin are avantaje clare în ceea ce priveşte longevitatea. În medie, durează de două ori mai mult decât un odorizant echivalent, înainte de a fi necesară înlocuirea sa. De asemenea, este mai plăcut de instalat, fără a necesita contactul cu vasul de toaletă. Şi, în plus, este complet ascunsă vederii.

Dezavantajele tabletei pentru bazin: unul dintre cele mai mari dezavantaje ale tabletelor pentru bazin este că nu eliberează parfum la fel de eficient ca odorizantele. Aceasta înseamnă că tabletele pentru bazin nu sunt întotdeauna suficiente şi fără un odorizant separat pentru împrospătarea aerului.

Tabletele pentru bazin pot dăuna toaletei? Tabletele pentru bazin sunt destul de caustice şi există suspiciuni că ar putea dăuna garniturilor şi mecanismelor din bazin. Cu toate acestea, aceste probleme apar majoritar în cazul toaletelor care nu sunt folosite pentru perioade lungi de timp. Atât timp cât o toaletă este folosită regulat, nu ar trebui să fie afectată advers de tabletele pentru curăţarea toaletei.

Cum se instalează tableta pentru curăţarea toaletei

Tabletele pentru bazin sunt uşor de instalat. Nu trebuie să vă îngrijoraţi cu privire la poziţia lor sau dacă sunt suficient de expuse la fluxul de apă. Deoarece se află mereu sub apă, aceasta nu este o preocupare. Trebuie doar să deschideţi bazinul şi să introduceţi tableta în interior. Nu este nevoie să îndepărtaţi ambalajul exterior, acesta se va dizolva în bazin. Singura precauţie de care trebuie să ţineţi cont este să introduceţi tableta în partea bazinului opusă faţă de conducta de ieşire (conducta de la baza bazinului care duce la vasul de toaletă). Această precauţie previne blocarea tabletei sau afectarea fluxului de apă care trece prin această ieşire.

Toaletele cu bazinul încorporat în perete: dacă aveţi un bazin ascuns în spatele unui panou al peretelui, este posibil să nu ştiţi cum să îl accesaţi. Aceasta poate descuraja cumpărătorii în a alege o tabletă pentru curăţarea toaletei. Totuşi, toate bazinele pentru toalete au fost construite pentru a asigura accesul uşor, trebuie doar să aflaţi cum se procedează. Dacă nu sunteţi sigur, căutaţi online şi veţi afla că, după ce învăţaţi metoda, procesul poate fi repetat cu uşurinţă.

Când trebuie să înlocuiţi tableta pentru curăţarea toaletei?

Bref Duo Cubes sunt concepute pentru a rezista până la 800 de folosiri, adică aproximativ trei luni de utilizare. Este uşor de observat când trebuie să introduceţi o tabletă nouă: apa nu mai are culoarea albastră.

Despre gama de produse Bref

Există o gamă largă de tablete pentru toaletă Bref, precum şi odorizante şi alte produse din care puteţi alege, în funcţie de aspectele care sunt cele mai importante pentru dvs. şi de tipul de parfum pe care îl preferaţi. Nu vă mai îngrijoraţi cu privire la toaletă şi alegeţi tableta de curăţat toaleta perfectă pentru locuinţa dvs. Faceţi clic aici pentru a vedea gama noastră completă de produse.

Introduceţi o tabletă pentru toaletă în bazin şi nu trebuie să vă mai faceţi griji legat de igiena toaletei! Aflaţi cum tabletele pentru bazin pot economisi timp şi griji.

Obţineţi mai multe sugestii de curăţare

  • Pe locuri, fiţi gata. Start! Curăţarea toaletei sub presiunea timpului

  • Transformaţi-vă baia într-o încăpere plină cu flori

  • Sugestii de top pentru a vă asigura că toaleta este curăţată cu adevărat