Skip to Content

Rapid şi curat: odorizantul

Toaleta mea miroase? Este murdară? Mi-am curăţat recent toaleta? Vine cineva în vizită mai târziu? Toate acestea sunt întrebări la care un odorizant de calitate vă poate răspunde! (Ei bine, poate că nu şi la ultima) Odorizantele sunt concepute pentru a vă asigura că toaleta rămâne curată şi proaspătă de la o curăţare la alta, acţionând ca o mini-curăţare de fiecare dată când trageţi apa. Aşadar, dacă aveţi într-adevăr oaspeţi, este foarte puţin probabil să fiţi jenat de starea toaletei.

Un odorizant de calitate ne protejează de dezastru şi asigură menţinerea permanentă a standardelor minime. Vă ajută să vă relaxaţi şi să faceţi ceea ce doriţi cu adevărat să faceţi atunci când vine vorba despre toaletă: să o pierdeţi complet din vedere.

Ce este un odorizant?

Aproape la fel de revoluţionar ca însăşi toaleta cu bazin, odorizantul a avut un efect transformator în domeniul igienizării şi curăţeniei încă de la invenţia sa în anii 60. Un produs atât de simplu, dar care ne-a păstrat toaletele sigure şi ne-a ajutat să economisim mii de ore de muncă manuală şi poate chiar să salvăm şi câteva căsnicii! Cel mai proeminent avantaj al odorizantului este convenabilitatea. Nu numai că reduce timpul necesar pentru curăţenie, dar şi reîmprospătează igiena vasului de toaletă şi păstrează un miros plăcut în jurul ei - toate acestea într-un singur produs necostisitor.

Ce face o tabletă pentru curăţarea vasului de toaletă?

Odorizantul combină mai multe funcţii. Cu cele mai noi odorizante Bref Power Aktiv, aveţi patru beneficii cu fiecare jet de apă.

  1. Combate murdăria şi vă curăţă toaleta
  2. Împiedică depunerea calcarului şi apariţia petelor maronii în vasul de toaletă
  3. Asigură igiena toaletei
  4. Eliberează parfum pentru a crea un miros proaspăt în toaletă şi în baie.

Cu odorizantele Bref Blue Activ, aceste funcţii sunt îndeplinite chiar şi între folosirile toaletei. Mai simplu spus, menţin un nivel constant de igienă şi prospeţime a toaletei şi presupun mai puţin efort de curăţare şi mai puţine griji privind toaleta.

Ce tipuri de tablete pentru curăţarea toaletei există?

Biluțele Bref sunt pastile solide care conţin o substanţă de curăţare. Acestea sunt atârnate chiar sub marginea toaletei, cu ajutorul unui braţ flexibil din plastic care se aşează pe partea superioară a vasului, păstrând coșulețul sigur şi fixat. Aceste biluțe se dizolvă în timp, la fiecare folosire a toaletei, eliberând agenţi activi în apă şi asigurând menţinerea nivelului de igienă. Acest dispozitiv multifaţetat nu este doar un agent de curăţare puternic, dar are şi un aspect plăcut, iar culorile sale distinctive sunt îndrăgite de clienţi din întreaga lume.

Suporturile cu lichid pentru toaletă sunt foarte similare şi acţionează aproape identic. Şi acestea combină igiena cu funcţiile de curăţare, eliberând parfum pentru a păstra mirosul proaspăt al toaletei. În cazul Bref Duo - Activ, există două compartimente separate care acţionează în tandem.

Cum se instalează odorizantul pentru toaletă

Instalarea de bază a odorizantului este uşoară - trebuie doar să desfaceţi braţul lung din plastic, să poziţionaţi odorizantul acolo unde doriţi şi să lăsaţi braţul să se fixeze pe partea superioară a vasului de toaletă. Totuşi, este bine să analizaţi care este cea mai bună poziţie a odorizantului pentru toaletă. Este important ca dispozitivul să fie suspendat orizontal şi ca toate părţile acestuia să fie expuse la un flux de apă similar atunci când folosiţi toaleta. Astfel vă asiguraţi că beneficiaţi de eficienţa maximă a tuturor tabletelor şi că niciuna dintre acestea nu se consumă mai rapid decât celelalte. Cea mai bună poziţie a unui odorizant variază de la toaletă la toaletă, dar, în general, majoritatea toaletelor au un flux mai mare de apă în partea vasului opusă bazinului. Aici ar trebui să fixaţi odorizantul, pentru a vă asigura că este expus la cea mai mare parte a fluxului de apă şi că acţionează cel mai eficient.

Când trebuie să înlocuiţi odorizantul?

Odorizantele Bref sunt concepute pentru a rezista până la 250 de folosiri, adică aproximativ 4 săptămâni de utilizare. Totuşi, puteţi monitoriza acest lucru cu uşurinţă pe cont propriu, pentru a observa când s-au dizolvat tabletele şi este momentul să le schimbaţi.

Despre gama de produse Bref

Există o gamă largă de odorizante pentru toaletă Bref din care puteţi alege, în funcţie de aspectele care sunt cele mai importante pentru dvs. şi de tipul de parfum pe care îl preferaţi. Nu vă mai îngrijoraţi cu privire la toaletă şi alegeţi odorizantul perfect pentru locuinţa dvs. Faceţi clic aici pentru a vedea gama noastră completă de produse.

Persoanele foarte ocupate nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la curăţarea toaletei! - Aflaţi cum puteţi face ca toaleta să fie îngrijită de la sine - cu ajutorul unui odorizant.

Obţineţi mai multe sugestii de curăţare

  • Pe locuri, fiţi gata. Start! Curăţarea toaletei sub presiunea timpului

  • Transformaţi-vă baia într-o încăpere plină cu flori

  • Sugestii de top pentru a vă asigura că toaleta este curăţată cu adevărat